Nyttig pizza

Pizzadeg: 

2 ägg, 1 dl mjölk, 3 msk olivolja, 1 msk fiberhusk, 1,5 dl mandelmjöl. Låt svälla några minuter. Fördela degen på bakplåtspapper. Förgrädda i 200 grader i ca 10 min. 

Lägg på ditt favoritpålägg. Själv har jag en favorit med krossade tomater, färska champinjoner, körsbärstomater, lufttorkad skinka, mozzarella, ruccola och rostade pinjenötter. 

Grädda i 200 grader i ca 10 min. 

Pizzasallad: 

Gör gärna en extra stor sats då den håller sig länge i kylen och passar till det mesta. Den är godast när den stått ett tag. Hyvla ner en halv vitkål med en osthyvel. Häll i 3 msk olivolja och 1 msk vitvinsvinäger. Krydda med svartpeppar och flingsalt. Rör om. 

Bon appetit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0